logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Privacybeleid

Privacy verklaring Mind-Walk®

 

Mind-Walk® houdt zich aan de in mei 2018 van kracht geworden Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), de Nederlandse verordening op het gebied van privacy en het verwerken van persoonsgegevens.

Verantwoordelijk voor de gegevensverwerking is:

 

Jacqueline Smeets, Mind-Walk NL
Zaterdagstraat 18
6416 AZ Heerlen
Nederland
www.mind-walk.nl
Mindwalknl@gmail.com
KvK-nummer: 52803597

 

Je hebt als bezoeker van de website Mind-Walk.nl het recht om jouw gegevens in een leesbare vorm opgestuurd te krijgen en te laten corrigeren. Jouw verzoek hiertoe kan gericht worden aan Mindwalknl@gmail.com. Binnen 4 weken wordt jouw verzoek verwerkt. Ook heb je als bezoeker het recht om online een klacht in te dienen bij het bij de Autoriteit Persoonsgegevens: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/zelfdoen/privacyrechten/klacht-over-gebruik-persoonsgegevens.

 

Om jouw bestellingen op een adequate manier te verwerken, vraagt Mind-Walk hiervoor noodzakelijke persoonsgegevens, zoals naam, adres, telefoonnummer en emailadres. Voor op maat te maken producten vraagt Mind-Walk naar de kledingmaat van degene voor wie het product bedoeld is. Al deze gegevens worden bewaard tot zeven jaar na afsluiting van het boekjaar waarin de bestelling is geplaatst. Dit is de wettelijke minimumbewaartermijn voor de belastingaangiften.

 

Om de Mind-Walk informatie update te kunnen verzenden, bewaart Mind-Walk de door jou opgegeven naam en het e-mailadres zolang je wenst deze informatie te ontvangen. Voor de opslag van deze gegevens maken wij gebruik van de diensten van Gmail, google Drive en Dropbox. We verwijzen je hierbij naar meer informatie over hun privacybescherming:

https://www.dropbox.com/privacy
https://policies.google.com/privacy?hl=nl

 

De persoonsgegevens worden uitsluitend door Mind-Walk gebruikt en zullen nooit aan derden ter beschikking gesteld of verkocht worden. De persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor de betalingstransacties, het verwerken en de bezorging van jouw bestelling.

 

Mind-Walk maakt gebruik van de diensten van WordPress en TransIP. Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van Worpress en TransIP. Deze zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding. Reacties van bezoekers kunnen door een geautomatiseerde spamdetectie service geleid worden. Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben verwijderen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

 

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

 

Voor gebruikers die geregistreerd op onze website, bewaren we ook persoonlijke informatie in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke informatie bekijken, wijzigen of verwijderen op ieder moment (de gebruikersnaam kan niet gewijzigd worden). Website beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en wijzigen.

 

Om jouw bestellingen te laten bezorgen maakt Mind-Walk gebruik van de diensten van een postbezorgdienst zoals Post.nl/DPD. Daarvoor is het nodig om jouw adresgegevens te gebruiken.

 

De website van Mind-Walk maakt gebruik van cookies om de website te laten werken en het gebruik van de website voor jou makkelijker te maken. Dit zijn functionele cookies. Zo wordt bijvoorbeeld een cookie gebruikt als je producten van Mind-Walk opslaat en in de winkelmand plaatst. Ook als je ‘ingelogd blijven’ aanvinkt, worden cookies geplaatst zodat je bij een later bezoek automatisch ingelogd kan blijven.  Deze cookies zijn een jaar lang geldig.