logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Wil jij Mind-Walk trainer worden?

Wil je anderen begeleiden als trainer? Start dan de cursus tot Mind-Walk Trainer en word officieel Mind-Walk trainer. Deze cursus is geschikt voor instructeurs (met of zonder les ervaring) die een loopgroep willen starten met invloeden vanuit mindfulnesstraining en yoga. Na de cursus kun je meteen aan de slag met een uitgewerkt programma voor 10 weken.

 

In het trainingsweekend leer je in twee dagen hoe je een loopgroep begeleid met de Mind-Walk methode:

Praktijkgerichte tweedaagse (outdoor) cursus;

Je leert 10 trainingen geven aan de hand van 10 thema's volgens de Mind-Walk methode;

Oefeningen met invloeden uit yoga en tai chi;

Oefeningen vanuit mindfulness based training;

Gebruik van materialen binnen mind-walk outdoor trainingen wordt uitvoerig behandeld;

Na afloop ga je naar huis met een ready to use handleiding waarin alle trainingen uitvoerig in staan beschreven;

19275170_1947573758812833_694721476746393289_n

In de tweedaagse cursus staat ervaringsleren voorop. Volgens de Mind-Walk filosofie kun je de oefenstof niet overbrengen aan cursisten als je deze niet zelf ervaren hebt, daarom staat het gehele weekend in het teken van zelf ervaren. In het weekend worden de 10 trainingen die in een reguliere Mind-Walk cursus worden aangeboden behandeld. Mind-Walk bestaat dus uit 10 trainingen, met 10 verschillende thema’s.

Tijdens de cursus wordt gebruik gemaakt van kleine materialen waar visualisaties mee gedaan worden. Deze materialen noemen we: Presents in the present. Oftewel: cadeautjes in het nu.

 

De cursus is opgebouwd voor beginners op het gebied van yoga en mindfulnesstraining. In het tweedaagse trainingsweekend worden op dag 1 de eerste 5 trainingen uitvoerig behandeld, het is een praktische cursus dus we gaan zelf de natuur in en ervaren alle oefenstof zelf. Op de tweede trainingsdag komen de andere 5 trainingen aan bod. Na afloop van het weekend mogen de cursisten starten met het geven van de Mind-Walk trainingen, of bij collega’s meelopen als hier behoefte aan is.

 

Wil jij ook anderen begeleidingen met Mind-Walk? Voor meer info of inschrijvingen: zen@mind-walk.nl

 

Mind-Walk trainingsweekenden worden ook op locatie georganiseerd in samenwerking met gaststudio’s. Wil je als studio een Mind-Walk weekend hosten? neem dan contact op!

Mind-Walk voor bedrijven

Download de info folder

Trainers en locaties

Mind-Walk bijscholingen